skip to Main Content

Skogstokig eller streetsmart

Södra Änggårdens konsortium

Frank & Earnest har ansvarat för marknadsföringen av bostadsprojektet Södra Änggården sedan starten. Nu när vi attraherat lämpliga bostadsbyggare, fortsätter vi med marknadsföring inför säljstarten. Konceptet ”ett skönare stadsliv” ligger kvar som utgångspunkt. Förutom det vi visar här, arbetar vi också med destinationsmarknadsföring via upplevelsegalleriet Vulkano.

Showroom med spektakulär placering

Allt i Södra Änggårdens showroom är tillverkat i återvunnet material, till och med lampskärmarna. Men det mest spektakulära är nog ändå placeringen. Showroomet ligger inbäddat i upplevelsegalleriet Vulkano.

SoMe för ett skönare stadsliv

Frank & Earnest är ansvariga för Södra Änggårdens sociala medier. Vi tar fram idéer och content med utgångspunkt i konceptet ”ett skönare stadsliv”.

Vilket händelserikt och kul år vi haft i Södra Änggården! Vi har hunnit med en hel del… över 20 publika konst, dans, teater-events och t.o.m. musikfestivaler, med massor av besökare. Det kallar vi ett skönare stadsliv! 
Hej då 2021, nu blickar vi framåt och hoppas på ett lika fantastiskt 2022. Vi ses!

#vulkanogbg #ettskönarestadsliv #södraänggården
Södra Änggården är värd till föreställningen Wing it som spelas tre kvällar (9-11 Dec) av och med scenkonstnärerna Anna Svensdotter/Benedikte Esperi samt Henrik Wartel/Lisa Larsdotter Petersson.
Ljus: Hans Ahlin.

Benedikte Esperi är koreograf, video- & performancekonstnär baserad i Göteborg. Hon skapar verk för scener, utställningar samt offentliga miljöer både nationellt och internationellt. Benedikte har ateljéplats på VULKANO, är knuten till Galleri 54 och är en av tre konstnärer i Tiny Festival Producers. Hon driver en Dansfilmfestival samt undervisar vid Högskolan för scen och musik.

Lisa Larsdotter Petersson är scen och bildkonstnär, verksam bl.a. i Göteborg och Bohuslän. I sina solon och sceniska samarbeten med musiker tar hon avstamp i både det oförutsägbara och det uppenbara. Här bjuds ofta både humor och allvar i en mix av rörelse/dans, ljudande och ordkaskad. Jämte föreställning arbetar hon också med att driva multidisciplinära scenkonstprojekt och genom utställningsverksamhet.

Henrik Wartel, trumslagare och improvisatör baserad i Göteborg. Han är väletablerad nationellt och internationellt på jazz och improvisationsscenen. Henrik samverkar med musiker, konstnärer, dansare på varierade konstarenor och är en av de drivande krafterna bakom jazz/impro klubben Brötz jämte ”Henrik Wartel Solo” och ”Henrik Wartel Improvisation”. Han turnerar internationellt och ingår i grupper som Quagmire, Jonny Wartel 4tet, John Holmström Trio etc. I hans improvisationer är nuet och närvaron riktning och ledsagare.

Anna Svensdotter är en flöjtist som spelar både solo och med flera ensembler som flöjtkvartetten 40f, duo Diabas, och experimentella sextetten GAHLMM. Anna har beställt och uruppfört många verk i nära samarbete med både svenska internationella tonsättare, bl.a. Tony Blomdahl (SE), Rósa Lind (AUS), Paula Matthusen (USA). Solo-cd:n ”Alpha Waves” med svensk musik för flöjt och elektronik släpptes 2013.

10-21 WING IT ges med stöd från Göteborgs Stad Kultur & Västra Götalandsregionen.
10-21 WING IT ges i samverkan med SMART FRILANSKOOPERATIV, Ulricehamn Kommun, Vänersborgs Kommun, Tranemo Kommun, X-sites & samtliga spelplatser/scener.

#vulkanogbg
Vill du och dina barn hitta på nåt roligt ihop? Välkommen till ett familjeevent med @lunchbeatgoteborg i Vulkanos fantastiska lokaler i Södra Änggården. Vulkano är en nyskapande plats nära city med stora utrymmen för dans, lek och kreativitet. Här bjuder Lunch Beat Göteborg på garanterad danseufori med DJ E-1000s unika mix av disco, funk och remixar.

Missa inte Familje-Lunch Beat i Vulkano, lördag 22 januari 2022.

Save the date!

Vi ses på #vulkanogbg
Du vet väl att vi ska bygga ett nytt bostadsområde alldeles intill Änggårdsbergen? Läget är perfekt nära både staden och naturen. Läs mer på södraänggården.se
Idag har Marcus Tollbom @marcustollbom med assistent Adam @Appear37 hållit i graffiti-workshop för åttondeklassare på #VulkanoGBG och det har minst sagt varit en annorlunda skoldag för dessa elever idag.

#EttSkönareStadsliv 
#SödraÄnggården
Södra Änggården byggs med ”bikeability-mentalitet”, alltså med stort fokus på cykling. I området skapar vi ett finmaskigt nät av cykelbanor, som kopplas ihop både med det stora cykelstråket på leden, och med terrängcykelstråket i Änggårdsbergen. Läs mer på sodraanggarden.se 🚲

#bikeability #cykel #cargobikes #elcykel
@benedikteesperi och hennes performance #re_verb_era_tion från @kulturnatta igår kväll på #VulkanoGBG
Nu doftar det extra mycket bullar i Södra Änggården igen. Happy kanelbullens dag!

#kanelbullensdag #kanelbullar #streetarteverywhere #konstgbg #streetartgbg #puntaone #vulkanogbg

Konstnär: @puntaone
Film: @steven_warburton
Extra öppet i helgen

– som en del av GIBCA:s ( @goteborg_biennial ) utökade program har Vulkano extra öppet i helgen.

Åtta konstnärer samlas i en utställning under det gemensamma temat ”pedagogisk genomresa”.

Samtidigt förstås chansen att se det unika upplevelsegalleriet Vulkano och Södra Änggårdens showroom.

#gibcaextended2021 #gibcaextended #konst #vernissage #vulkanogbg
This error message is only visible to WordPress admins
There has been a problem with your Instagram Feed.