Image
Top
Meny

Om oss

FE_symbol_400
Frank & Earnest är reklambyrån som gör det svåra enkelt. Vi har metoderna, modellerna och erfarenheten som krävs för att göra ditt marknadsuppdrag roligare och mer framgångsrikt.

Vi tror på långsiktigt varumärkesarbete. Men vi gräver inte ner oss i krångliga teorier och svårlästa dokument. Istället har vi utvecklat ”Den stora idén” – en egen metod som gör det enkelt att hitta, odla och sprida storyn om ditt varumärke. Enkelt sagt så handlar det om tre faser:

FIND
Först gräver vi fram de sanningar och insikter som vi ska bygga kommunikationen på. Här jobbar vi tätt tillsammans med dig och dina medarbetare. En viktig del i processen är en gemensam workshop. Sedan är det vårt jobb att formulera ”Den stora idén” – både som en hårt komprimerad mening och en lite mer utvecklad story.
TELL
När den stora idén och storyn väl är på plats, gäller det att nå ut med budskapet till världen. Nu är det lätt att hitta idéer och koncept, att träffa rätt ton i språk och design, att välja kanaler och frekvens. Den stora idén ger trygghet både för oss som byrå och dig som beställare.
LIVE
Slutligen handlar det om att få varumärket att genomsyra organisationen i allt vi gör och förmedlar. Gör vi det tillräckligt bra kommer så småningom även slutkunderna att bli en del av det levande varumärket. Och då har vi lagt grunden till ett starkt, hållbart varumärke.

 

Hör gärna av dig så berättar vi mer om Den stora idén och hur metoden kan hjälpa dig i ditt arbete.

 

 

FRANK & HÅLLBARHETEN
Som reklambyrå är attityd- och beteendepåverkan det vi är bra på och jobbar med hela dagarna. Vårt viktigaste bidrag till en mer hållbar värld är förstås att använda dessa våra kunskaper i det godas tjänst. Genom åren har vi jobbat enormt mycket med hållbarhetsrelaterade ämnen som återvinning, kollektivtrafik, konsumtionsbeteende och mycket annat. Vill du åstadkomma förändring mot en mer hållbar värld – tveka inte att höra av dig.